Traineri

Trainerii Pro Life Training

Echipa noastră de traineri este foarte calificată în numeroase domenii și este în continuă creștere. Expertizele acestor traineri se extind de la Coaching și Dezvoltare Personală, la Hipnoză și Hipnoterapie, Spiritualitate, Yoga și Tai-Chi fiind astfel extrem de pregătiți pentru a vă oferi soluții și programe cu adevărat holistice.

Trainer, Hipnoterapeut, Speaker Motivațional
Eugen Popa
Având o vastă experiență în domeniul dezvoltării personale și căutând mereu să se perfecționeze și să crească din toate punctele de vedere Eugen este în prezent unul dintre cei mai bine pregătiți traineri din România.

Eugen susține Traininguri și Workshopuri de Hipnoză și Parenting la nivel internațional. 

Life Coach, Trainer, Hipnoterapeut
Angela Nuțu

Pasionată mereu de “mai binele” și succesul pe care le putem atinge la nivel individual și totodată organizațional și social, Angela s-a orientat mereu către activități menite să susțină aceste deziderate. Astfel, în afară de activitatea sa de antreprenoriat, a urmat cursuri și formări în diverse și fascinante domenii, fiind astăzi la rândul său coach și un trainer inspirat și de succes care  vă poate oferi traininguri în domeniul comunicării – soft skils și al schimbării organizaționale, sesiuni și programe de executive sau individual coaching, dar și cursuri și programe de optimizare, echilibrare și relaxare (în care se combină în mod armonios dezvoltarea abilităților profesionale cu elemente de optimizare personală prin metode cum ar fi relaxarea, meditația, spiritual-coachingul, taijiquanul, etc.)