Blog

Învață să Hipnotizezi la TVR Cluj

 

Pe 4-5 Octombrie Pro Success Training, a prezentat la Cluj programul Învață să Hipnotizezi, precum și Workshopul de Auto-Hipnoză oferite de către Asociația Română de Hipnoză prin Eugen Popa.

Aceste programe s-au bucurat de foarte mare success având un ecou și în presa locală, la eveniment fiind prezentă și TVR Cluj care a si realizat un scurt reportaj despre Seminarul Gratuit, Învață să Hipnotizezi!
Aveți aici, interviul realizat de TVR Cluj la acest Seminar.

Transcript parțial:
“Zeci de clujeni au participat la un curs gratuit de hipnoză! Specialiști în terapii alternative dar și oameni obișnuiți au venit la curs. Ei au învâțat tehnicile de bază pentru a pătrunde pe tărâmul ascuns al minții.”
[…] Specialiștii spun că hipnoza este o știință dar și o artă, bazată pe mecanismele de funcționare a minții. Ea este privită ca o unealtă care te ajută să pătrunzi în universul interior.

[…]

Părerile participanților:
“Având în vedere că sunt un terapeut și practic medicina alternativă și complementară, o voi folosi ca terapie în cabinetul meu.”
“Eu fiind profesoară de engleză, am citit foarte mult despre hipnoză pe siteurile americane și am vrut să văd cum se petrece asta în Cluj, aici la noi”.

 

 

Vrei să înveti mai multe despre Workshopul Invata sa Hipnotizezi? Vrei să stii chiar TU cum să hipnotizezi? Îți dorești să ajuți oamenii? Să te ajuți pe tine însuți?
Vrei să ști cum funcționează mintea? Cum este posibil să obții rezultate Uimitoare în cel mai scurt timp?
Vrei să poți face chiar TU asta?
Atunci dă click AICI pentru a afla mai multe informații despre acest Workhsop UNIC în România!

Pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, vă rugăm să ne ajutați printr-un Like și Share la pagina de Facebook și abonare la newsletter.

Abonare Newsletter / Facebook Like & Share / Follow on Twitter / Subscribe to Youtube