Blog

Este natural să ne gândim mereu la ce e mai rău. Fără această abilitate esențială existenței nu am mai fi ajuns astăzi să scriem articole pe bloguri pentru că am fi fost mâncați de mult de tigrii din savana!
De-a lungul istoriei civilizației, această măsură de protecție a evoluat odată cu noi, rămânând până în zilele noastre un instinct esențial al speciei.
Chiar dacă nu mai trăim în savană, teama de necunoscut este mereu prezentă în viețile noastre, de la teama de a merge noaptea pe o alee întunecată până la teama de o idee sau concept nou. La bază, teama este aceeași.
Pe scurt, oamenilor le este frică de necunoscut, de ceea ce nu cunosc și nu înțeleg.
Acesta este și motivul pentru care am creat acest mic infografic cu cele mai obișnuite temeri pe care le întâlnim când este vorba de hipnoză.
Există o mulțime de idei greșit și preconceput legate de hipnoză, în mare parte servite de către mass media din nevoia de a avea câți mai mulți vizitatori sau telespectatori.
Desigur, există o fărâmă de adevăr în ceea ce se prezintă, dar ea este exact atât, o fărâmă!

Sunt curios care este opinia voastră despre hipnoză și temerile pe care le-ați avut poate până acum legat de acest subiect!

infografic hipnoza - adevar sau fals - pro success training

infografic hipnoza – adevar sau fals – pro success training

Pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, vă rugăm să ne ajutați printr-un Like și Share la pagina de Facebook și abonare la newsletter.

Abonare Newsletter / Facebook Like & Share / Follow on Twitter / Subscribe to Youtube