Blog

Workshopul de Inducții Instante s-a încheiat

Putem spune, fără teamă de fățărnicie, că a fost un real succes!!
Sean a fost magistral, începând workshopul gradat și prezentând informația astfel încât toți cei prezenți, cu sau fără experiență în domeniu să înțeleagă și să asimileze foarte ușor tot ce s-a predat de-a lungul a două zile pline și încărcate de informație și de experiențe!
În prima zi a făcut o scurtă introducere în hipnoză, prezentând câteva detalii istorice iar apoi a prezentat Inducția Elman care a fost piatra de temelie pentru tot ceea ce a urmat.


După pauză a început să prezinte informații despre ce înseamnă o inducție instantă, însoțite deja de primele demonstrații iar apoi, toată lumea la treabă! Fiecare participant a trăit pe pielea sa inducțiile instante și a putut practica de foarte multe ori cu colegii săi aceste tehnici.

A doua zi am trecut în revistă diverse teste de sugestibilitate și, din nou, mai multe inducții instante. Practic, fiecare tehnică prezentată, a fost demonstrată de către trainer iar apoi exesrsată de către participanți.
Workshopul s-a încheiat fulminant, cu câteva demonstrații uluitoare de Inducții Instante și de ce se poate obține prin hipnoză iar participanții au fost mai mult decât încântați iar aceasta se poate observa foarte ușor din expresia chipurilor lor! Dar, bine vă lăsăm pe voi să vă faceți o impresie din imaginile de la curs și testimonialele video ale participanților!

Pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, vă rugăm să ne ajutați printr-un Like și Share la pagina de Facebook și abonare la newsletter.

Abonare Newsletter / Facebook Like & Share / Follow on Twitter / Subscribe to Youtube