Blog

Terapia Subliminală – Partea a 3-a

 

În partea a a treia a interviului discutăm despre utilizarea autogenă Terapiei Subliminale. De asemena, discutm despre utilizarea acestei metode în lucrul cu copiii precum și posibilitatea dezvoltării anumitor capacități mentale.

Dr. Yager ne spune că marea majoritatea celor care participă la workshopurile sale descoperă noi orizonturi ale abilităților și capacităților lor de înțelegere și gândire.

 

 

 

Eugen: Vreau să te întreb, este posibil să pot folosi Terapia Subliminală în mod autogen după ce am beneficiat de 1 una sau două ședințe cu un terapeut care a aplicat această metodă cu mine? Este posibil să folosesc Auto–Terapia Subliminală pentru a îndrepta anumite lucruri sau pentru a-mi antrena mintea, în caz ca vreau să îmi dezvolt voința sau creativitate sau alte abilități?

Dr. Yager: Pe scurt, în măsura în care poți fii obiectiv cu tine și despre tine însuți, atunci da, poți.

Eugen: OK

Dr. Yager: Practic vorbind, dacă spre exemplu dorești să fii mai bun la școală, folosind acest model al Terapiei Subliminale, poți să elimini acel „blocaj” care interferează cu capacitatea ta de studiu, care te blochează să obții ceea ce vrei.

Eugen : Am înțeles

Dr. Yager: Iar acela trebuie să fie focusul tratamentului

Eugen: OK

Dr. Yager: Bariera ta naturală

Eugen: Mhm

Dr Yager: Astfel încât natura să își urmeze cursul

Eugen: Înțeleg. Se poate utiliza Terapia Subliminală pentru a dezvolta anumite abilități și capacități mentale?

Dr. Yager: În măsura în care poți elimina barierele care blochează aceste abilitătți…

Eugen: Ok, Dar dacă nu există nici o barieră? Sunt doar un tip care nu are nici o barieră care ă îl oprească din a învăța mai bine dar, s zicem că vreau să învăț chiar mai bine, sau să îm îmbunătățesc memorie, sau altele asemenea…. Și cunoscând filozofia Terapiei Subliminale, care spune că există o parte din mine care controlează acel aspect, pot atunci să folosesc Terapia Subliminală ca să ajut li să susțin acea parte să își facă treaba chiar mai bine?

Dr Yager: Dacă ceea ce vrei este o abilitate.. Iar memorie nu este o abilitate, nu cred că este..

Dacă vorbești despre a juca golf mai bine, sau despre capacitatea ta de studiu, de focalizare, sau a menținea atenția focalizată un timp îndelungat… Toate acestea sunt abilități. Atunci poți folosi Terapia Subliminală pentru a identifica și elimina orice barieră care poate bloca asta… Atunci, îmi sfătuiesc clienții și pacienții să folosească auto-hipnoza.

Eugen: OK. Deci Terapia Subliminală este focalizată în mod principal pe rezolvarea problemelor.

Dr. Yager: Da! Asta nu înseamnă ca nu e posibil ca cineva să vină cu modalitate de folosi Terapia Subliminală în felul pe care l-ai descris tu acum.

Eugen: Doar că nu ai studiat această posibilitate.

Terapia Subliminala pentru copiiDr. Yager: Nu i-am acordat prea multă atenție. Aceasta metodă nu esta bătută în cuie. Evoluează mereu. Este foarte diferită față de cum era în 1975. Alți oameni contribuie la ea.
Spre exemplu, este un terapeut în Islanda care o utilizează cu copii.
Folosește aceeași filozofie de bază, aceea de a lua legătura cu acele capacități extra conștiente ale clientului însă, modelul pe care l-am creat, nu este potrivit pentru lucrurl cu copii.
Așadar evoluează si se va schimb în timp.

Eugen: Desigur

Dr Yager: Dacă te pasionează acest domeniu, atunci dezvoltă mai mult această direcție.

Eugen: Desigur, sunt atât de multe lucruri care se pot realiza. Se spune ca cerul este limita. Dar nu este așa, Imaginația este limita!
Așa cum spuneai și tu, o poți utiliza cu copii sau în orice alt fel. Trebuie doar să o luăm și să ne jucăm cu ea.

Eugen: Ce vei face în cadrul Workshopului pe care îl vei prezenta la București pe 5-6-7 Decembrie? La ce să se aștepte oamenii? De ce ar veni la acest workhsop?

Dr Yager: Experiența mea de până acum îmi spune ca peste 90% dintre participanții la Workshopurile pe care le-am ținut, trăiesc o experiență aparte, ca o epifanie. Un fel de iluminare despre funcțiile mentale și modul în care funcționează mintea și cum putem să utilizăm aceste abilități latente într-un mod constructiv.

Nu am fost niciodată asta în cadrul școlii. Am fost învățați diferite tehnici de schimbare dar de cele mai multe ori prin repetare. În unele cazuri, am fost învâțați metode care dezvăluie și scoate la iveală cauza problemei dar, în general, accentul se pune pe tratarea simptomului.
Această metodă, Terapia Subliminală, trece de acest nivel, nu lucrează cu simptomul ci merge direct la cauză.
Atunci când cauza este rezolvată, atunci dispare și simptomul!

Eugen: Înțeleg

 

 

 

Ți-am stârnit curiozitatea? Vrei să înveți și tu această metodă terapeutică excelentă? Consideră-te norocos! 
Dr. Edwin K. Yager PhD vine în România și ai acum ocazia unică de a învăta această metodă chiar de la creatorul său care va susține un Workshop de trei zile la București pe 5-6-7 Decembrie 2014.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la:
0741.044.701 sau 0720.071.016 

Nu mai vrei să aștepți și ești hotărât să te Înscrii Chiar Acum la acest workshop unic? Click  AICI.

Pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, vă rugăm să ne ajutați printr-un Like și Share la pagina de Facebook și abonare la newsletter.

Abonare Newsletter / Facebook Like & Share / Follow on Twitter / Subscribe to Youtube