Blog

Terapia Subliminală – Parta a 2-a

 

În prima parte a interviului cu Dr Yager am discutat detaliile generale legate de Terapia Subliminală, originea și începuturile acestei metode.

În această a doua parte discutăm despre cele mai des întâlnite probleme pentru care oamenii apelează la Terapia Subliminală, despre aplicarea acestei metode autogen și despre rata de succes de până acum!

 

Eugen Popa: Ne puteți da câteva exemple de probleme cu care vă confruntați cel mai des atunci când vi se solicită ajutorul?

Dr Yager: Pare să varieze în timp. In ultima vreme cel mai des mă confrunt cu durerile cronice.

Se pare că multe dintre aceste dureri cronice nu sunt funcționale, nu sunt necesare ci sunt psihogenice. Cu alte cuvinte, sunt create în mintea persoanei respective

Eugen Popa: Psihosomatice

Y: Da, ok. Înainte de asta m-am confruntat cu multe probleme cauzate de traume.

E: Cum ar fi Stresul Post-Traumatic și probleme asemănătoare?

Y: Da. În special PSTD. Nu am avut ocazia să lucrez cu mulți veterani de război care să sufere de PTSD. Mi-am dorit dar nu a fost să fie până acum. Însă mulți oameni suferă de aceeași problemă, aceasta apărând în urma unei traume puternice.

E: Când spui trauma, practic te referi la o traumă emoțională nu?

Y: Emoția este cheia! Desigur, poate fii și traumă fizică. Poate fi un viol sau un atac dar factorul emoțional este cel care cauzează continuitatea problemei.

E: Înțeleg. Acum lucrezi cu pacienți sau doar predai?

Y: Lucrez destul de puțin. Cam 15 ore / săpt.

E: Ok. Și care este rata de succes pe care o ai în urma utilizării Terapiei Subliminale comparativ cu alte metode pe care le-ai folosit înainte să folosești Terapia Subliminală?

Y: Am două răspunsuri la această întrebare. Unul dintre ele nu prea contează dar este opinia mea personală. Din păcate abia prin 2008 am început să documentez rata de succes. Am realizat asta printr-un scurt chestionar pe care clienții îl completau înainte să începem ședințele, la finalul programului de ședințe pe care îl făceam cu ei și apo, la câteva luni, cât de des puteam. Rezultatele acestor studii, care continuă chiar și acum, sunt postate pe siteul meu personal precum și pe siteul institutului.

E: Da. Le vom traduce și în limba română astfel încât și publicul din România să aibă acces la ele.

Y: Minunat. Rata de succes depășește cu mult orice altă metodă terapeutică cunoscută de mine.. Cele mai mari rezultate se regăsesc în domeniul dependențelor.

E: Dependențe?

Y: Da. Dependențe chimice, dependențe sociale… Cam orice tip de dependență.

E: Ok, deci te referi la droguri, alcool, țigări și alte asemenea?

Y: De toate felurile. Sociale, jocuri de noroc, droguri… Da.

E: Există o medie a numărului de ședințe necesare pentru a rezolva o problemă?

Y: Da, iar rezultatele cercetărilor sunt publice

E: Ne poți spune acum?

Y: Terapia Subliminală este o terapie scurtă. Cea mai scurtă dintre terapiile scurte. Ca și o medie generală, foarte rar văd un client mai mul de 5-6 ședințe.

E: Deci media ar fi undeva la 3-4 ședințe?

Y: Da, probabil pe undeva pe-acolo. Desigur, există excepții, mai ales în cazul problemelor alimentare care se pare că necesită vizite periodice.

E: Și oamenii pot face asta și singuri? Pot folosi Auto-Terapie Subliminală?

Y: Este posibil să înveți cum să comunici cu acea Inteligență Personală superioară însă nu știu cât de bine va funcționa. Cred că problema constă în faptul că nu putem fi cu adevărat obiectivi cu și despre noi înșine și de aceea, dacă problema cu care ne confruntăm necesită obiectivitate din partea noastră, atunci suntem foarte limitați.

E: Foarte mulți oameni sunt interesați să învețe această metodă și sunt curioși și interesați dacă pot să o aplice autogen. Întrebare este: cât de eficientă ar fi dacă este aplicată autogen?

Y: Nu îți pot spune, nu am măsurat.

E: Știi cum e, poți face hipnoză și poți face autohipnoză..

Y: Când zici că poți face hipnoză, poți intra în transă… Asta nu înseamnă nimic. A intra în transă nu este deloc important în sine. Valoarea hipnozei se află în înțelegerea pe care o avem și cum putem utiliza această abilitate.

E: Desigur, da!

Y: La fel și cu hipnoza. Poți să îți dai orice sugestie vrei dar dacă există o influență subconșientă din trecut, atunci ce faci… nu poți intra acolo?

 

 

Ți-am stârnit curiozitatea? Vrei să înveți și tu această metodă terapeutică excelentă? Consideră-te norocos! 
Dr. Edwin K. Yager PhD vine în România și ai acum ocazia unică de a învăta această metodă chiar de la creatorul său care va susține un Workshop de trei zile la București pe 5-6-7 Decembrie 2014.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la:
0741.044.701 sau 0720.071.016 

Nu mai vrei să aștepți și ești hotărât să te Înscrii Chiar Acum la acest workshop unic? Click  AICI.

Pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, vă rugăm să ne ajutați printr-un Like și Share la pagina de Facebook și abonare la newsletter.

Abonare Newsletter / Facebook Like & Share / Follow on Twitter / Subscribe to Youtube