Blog

În urmă cu câteve luni Digi24 a prezentat un material despre Programul Goulding SleepTalk pentru copii în cadrul emisiunii Tinerețe fără bătrânețe!

Vă prezentăm aici secvențe din această emisiune!

 

Angela Nuțu ne spune:
“(SleepTalk) are acest efect de schimbare în bine a relației dintre părinți și copii. Faptul că tații își permit să exprime, să rostească câteve propoziții de iubire față de copilul lor, deja schimbă relația pe care o au.”

Eugen Popa spune:
“Manifestările “deviante” ale copilului sunt de fapt o expresie a unui dezechilibru interior. La rădăcina acestora aflându-se fie această teamă că nu sunt iubit, sau nu sunt iubit suficient, fie că mi-e teamă, că eu nu sunt suficient de bun iar mulți părinți, fără să îți dea seama, pun această presiune pe copii lor.”
Vrei să înveti mai multe despre Programul Goulding SleepTalk pentru Copii? Vrei să oferi și TU copilului tău o viață fericită? Îți dorești un copil cu o stimă și o încredere de sine de Nezdruncinat!
Vrei un copil plin de succes?
Atunci pentru mai multe informații despre acest program extraordinar dă click AICI

Pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, vă rugăm să ne ajutați printr-un Like și Share la pagina de Facebook și abonare la newsletter.

Abonare Newsletter / Facebook Like & Share / Follow on Twitter / Subscribe to Youtube