Despre Noi

Am pornit și crescut această companie pentru că ne-am dorit să oferim traininguri de calitate, caracterizate prin profunzime și totodată prin foarte multă aplicabilitate practică.

Învață, Crește, Dăruiește reprezintă cele trei principii și valori care ne definesc activitatea și programele pe care le oferim! Urmând aceste principii, oferim o gamă variată de programe și produse, cele mai multe dintre ele fiind o premieră pe piața românească de training și nu numai. Ele au apărut ca o necesitate de a aduce ceva nou și eficient, ca un răspuns la cererea pieței pentru produse și traininguri de calitate, constituind soluții integrative pentru atingerea succesului, soluții ce privesc omul într-o viziune holistica, în întregul său.

Credem că succesul se măsoară în fiecare pas al procesului, nu doar în finalul său, acesta fiind motivul pentru care trainingurile noastre au un caracter eminamente practic, conducând către o cunoaștere aplicată și stabilă a informațiilor oferite, dar și către un proces de auto-cunoaștere permanentă și stare de prezență în fiecare moment al drumului parcurs către succesul personal.

Echipa noastră de traineri este calificată în numeroase domenii și este în continuă creștere. Expertizele acestor traineri se extind de la Coaching și Dezvoltare Personală, la Hipnoză și Hipnoterapie, Abilități și Competențe în Comunicare și Soft-Skils, Spiritualitate, Yoga și Tai-Chi, fiind astfel foarte pregătiți pentru a vă oferi soluții și programe cu adevărat holistice, complexe, inovative și extrem de eficiente în atingerea succesului la nivel personal și organizațional.

 

Echipa Pro Life Training
Eugen PopaTrainer

Trainer Hipnoză, Speaker Motivațional

Angela NuțuTrainer

Life Coach, Tai-Chi Specialist

 

 Pro Succes Training oferă programe Premium, în locații Premium, pentru un public Premium – toate acestea, pentru Tine!
 Creșterea personală ne conduce către o viață plină de sens iar succesul se măsoară prin împlinirea pe care o trăim.
 Accesați gama noastră bogată de programe, trainguri și produse Premium care vă conduc către excelență și succes